Telecomoplossingen voor huisartsen

Telecomoplossingen voor huisartsen

Telecomoplossingen voor huisartsen

Telecomoplossingen zijn voor iedereen belangrijk, want iedereen wil goed bereikbaar zijn. Voor zorginstellingen zoals huisartsen is het echter nog een stukje belangrijker. Goede bereikbaarheid kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Het is daarom onze zorg om goede telecomoplossingen te bieden voor zorgpraktijken zoals huisartsen en tandartsen.

Een huisarts moet goed bereikbaar zijn

Het is zelfs in de wet vastgelegd dat een huisarts ten alle tijden goed bereikbaar moet zijn. Als er niet binnen 30 seconden opgenomen wordt dan kan de praktijk zelfs een boete oplopen. Daarom wordt er steeds meer gedacht over goede mogelijkheden waarmee een huisarts goed bereikbaar kan blijven en ook goed zijn of haar werk uit kan voeren. Onze oplossingen reiken daarom verder dan goed bereikbaar zijn, ook voor het opslaan van gegevens is onze software uitstekend geschikt.

Bereikbaarheid praktijk

Eerstelijnszorg is onze zorg

Ons motto is dan ook dat eerstelijnszorg, onze zorg is. Wij zorgen goed voor uw telecom verbindingen zodat uw telefonie ten alle tijden goed werkt. Ook voor andere mogelijkheden kunt u bij ons terecht, zoals het bijhouden van uw patiëntendossier. Het is tegenwoordig ook mogelijk om gebruik te maken van hosted telefonie en bellen via internet.

Ook voor andere zorginstellingen

Er zijn natuurlijk nog meer zorginstellingen die goed bereikbaar moeten blijven, denk bijvoorbeeld aan de tandarts, de lokale dokter en andere noodinstanties. Ook voor deze instellingen en instanties zijn onze telecomoplossingen geschikt. Neem een kijkje op Advitronics.nl en laat je verrassen door de voordelen van onze telecomoplossingen voor zorginstellingen.

 


Related Posts