Tandartsbehandeling in Hongarije uitvoeren?

Tandartsbehandeling in Hongarije uitvoeren?

Het is een trend die de afgelopen jaren flink aan populariteit heeft gewonnen: een bezoek aan de tandarts in het buitenland.
Voornamelijk de tandarts in Hongarije is populair om te bezoeken, omdat u hiermee veel geld kunt besparen en de kwaliteit van dergelijke tandartsen over de grens vaak niet minder is.
Zeker als u uw reis naar een buitenlandse tandarts door een hiervoor opgericht reisbureau laat organiseren, bent u ervan verzekerd dat u heelhuids en zonder complicaties terug kunt keren naar Nederland na een behandeling.
Doordat u uw reis naar een tandarts in Hongarije kunt combineren met een eventueel langer verblijf of een vakantie in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, wordt het zelfs leuk om naar de tandarts te gaan!
Daar waar een vervolgbehandeling vaak al erg pijnlijk is, denk bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling of het trekken van kiezen.

Hoge kwaliteit, lage kosten in Hongarije

Wellicht twijfelt u aan de kwaliteit van behandelingen bij een tandarts over de grens, wat enigszins te begrijpen is.
Toch is het niet terecht, want tandartsen in bijvoorbeeld Hongarije moeten over dezelfde diploma’s en certificaten beschikken als Nederlandse tandartsen voor het uitvoeren van behandelingen.
Het niveau van een Hongaarse tandarts is dus niet minder dan dat van een Nederlandse! Qua kosten kunt u echter wel flink besparen.
Niet alleen is Hongarije in het algemeen al goedkoper dan Nederland, een behandeling bij de tandarts in Hongarije is zelfs vele malen goedkoper!
Het verschilt vanzelfsprekend per behandeling in hoeverre u voordeel kunt behalen uit een bezoek aan de tandarts Hongarije. Een jaarlijkse controle kunt u bijvoorbeeld beter in Nederland uit laten voeren.

Volledige service bij bezoek aan tandarts

Wanneer u besluit een tandartsbehandeling uit te laten voeren in Hongarije, regelt een speciaal bureau de rest voor u!
Voor uw bezoek aan de tandarts in Hongarije krijgt u de vliegtickets voor uw reis toegestuurd, waarna een Nederlandssprekende host u in Boedapest opvangt en op weg helpt naar uw verblijfslocatie.
Omdat de host Nederlandstalig is, kunt u al uw vragen over de behandeling en uw verblijf in Hongarije met deze host bespreken. Zorgen voor uw vervolgbehandeling bij de tandarts zijn dus niet langer nodig!


Related Posts