Hoe kan ik mijn nagels het beste behandelen?

Hoe kan ik mijn nagels het beste behandelen?

Veel vrouwen hebben moeite om ervoor te zorgen dat hun nagels goed gelakt worden. Om van deze ergernis af te komen worden in dit artikel een aantal tips gegeven door Veronicanailproducts.nl waarmee je ervoor zorgt dat lakken van je nagels makkelijker en beter lukt.

Week je handen in een sodabadje

Als je donkere nagellak hebt gedragen is het soms lastig om et voor elkaar te krijgen om de nagellak van je vingers te krijgen. Laat daarom je vingers ongeveer een minuutje in een warm sodabadje weken, en je zult merken dat de resten gelijk oplossen,

Oude nagellak verwijderen

Als je denkt van je oude nagellak af te zijn, en wil je gelijk nieuwe nagellak opdoen doe dit dan niet! Er zitten namelijk nog onzichtbare resten van nagellak remover en oude nagellak op je vingers. Om er zeker van te zijn dat dit er niet meer op zit kun je het beste je vingers een paar minuten soppen in een badje met azijn, dit zorgt er namelijk voor dat alle resten verdwijnen.

Verschillende lagen

Door eerst een goede basecoat op je vingers te lakken en vervolgens een mooie topcoat aan te brengen zorg je ervoor dat jouw nagels er perfect uit komen te zien. De basecoat zorgt er namelijk voor dat de nagellak beter aangebracht kan worden, en de topcoat laat de nagellak glimmen. Wil je geen last krijgen van luchtbellen in je nagellak? Zorg er dan voor dat je het potje even rolt tussen je handpalmen, zorg er vooral voor dat je niet schudt want dit zorgt juist voor luchtbellen.

Drogen

Wil je ervoor zorgen dat je handen sneller drogen? Door je handen onder de koude kraan te houden kun je dit proces versnellen, ook kun je kookspray over je nagels heen sprayen, dit helpt namelijk ook!


Related Posts