Contact

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op.

[contact_form]


3 Comments

Ellen Versney

5 oktober 2022 om 9:44 am

Beste, onlangs heb ik jullie informatie gelezen op de site over Trance gerichte meditatie. Wat ontzetten jammer en onzorgvuldig dat er met zó weinig kennis van zaken wordt geschreven over deze mooie vorm van meditatie! Het heeft niets, maar dan ook niets, te maken met drugs of intensieve ademhaling. Dit jaagt angst aan over iets dat zo helend kan zijn. Ik bied hierbij aan – vanuit jarenlange professionele ervaring op dit gebied – hier meer accurate informatie over te verstrekken om deze misverstanden uit de weg te ruimen. Met hartelijke groet, Ellen Versney

Patricia

13 juli 2022 om 10:05 am

goedemorgen, mijn vraag, kan schimmel binnenshuis zorgen voor hoge CO2 waardes? ons huis is vochtig , er is schimmel op de buitenmuren en de CO2 waardes zitten rond de 1800. hoe zit dat?

G.Bossinga

22 februari 2022 om 2:46 pm

Geachte GGZ medewerker.
Ik ben in het bezit van een Stacaravan en zoals vele mensen stook ik in het voorjaar en najaar mijn Caravan warm met een petroleum kachel. Aangezien ik een lichte form van astma heb dacht ik er goed aan te doen om om eren petroleum kachel te kopen met een hoge verbranding, en wel een Qlima Laser kachel. Maar na een poosje kreeg ik behoorlijke hoestbuien en benauwdheid verschijnselen. Na onderzoek en de aanschaf van een CO2 meter kwam ik er achter dat bij gesloten ramen het CO2 gehalte op ging lopen boven de 6000 Ppm. Bij ventilatie was het toch nog 2000 Ppm. Mijn vraag is, bestaat er een wettelijke regel voor de uitstaat van deze soort kachels. Alvast bedank voor uw aandacht en voor het behandelen van mijn vraag.

Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Related Posts